Zie ik je op Ambtenaar 2.0-dag?

Op 9 oktober a.s. ga ik weer naar het netwerkevent van Ambtenaar 2.0. Een dag vol kennis, ontmoetingen en gezelligheid staat me te wachten en daar heb ik ontzettend veel zin in.

Ambtenaren en ieder ander met hart voor de publieke zaak die zich  in willen zetten voor een betere en effectievere overheid, daar is Ambtenaar 2.0 voor bedoeld. Van de 44 workshops en 3 keynote-sprekers verzorgen wij, Publieke Ondernemers, ook een workshop. Daar kijken we ontzettend naar uit. Publieke Ondernemers bouwt aan een landelijk netwerk voor overheidsprofessional die op zoek zijn naar een mogelijkheid om hun kennis te delen en talenten te benutten over de organisatiegrenzen heen.

We vertellen ons verhaal met de titel ‘Van dikke stront, naapublieke ondernemersr vette shit’. Ben je nieuwsgierig? Of lijkt het je leuk om met ons te sparren? Let dan op ons symbool van Publieke Ondernemers.