De kracht van sociale netwerken

Gisteren deed ik een oproep op Twitter voor het vinden van een locatie voor de 2e netwerkbijeenkomst van Publieke Ondernemers. Ik had zelf heel veel energie kunnen steken in het zoeken naar een locatie op Google, maar waarom zou ik geen gebruik maken van de kracht van anderen? Na een oproep op Twitter met hashtag dtv (durf te vragen) kreeg ik al snel tips uit diverse hoeken. Dat resulteerde in drie opgevraagde offertes binnen een half uur. Maar het kan nog mooier!

Vandaag kreeg ik van Ronald van den Hoff (oprichter van Seats2Meet) de vraag of we niet meer welkom waren bij Seats2Meet (S2M)? Ik maak regelmatig gebruik van een gratis flexwerkplek bij S2M en je kunt daar ook ruimten huren voor je vergaderingen en evenementen.

Ik antwoordde hem dat S2M mijn eerste keus was, maar vanwege een beperkt budget ik genoodzaakt was om op zoek te gaan naar een alternatief.

Niet lang daarna:

twitter

Hoe vet is het als je onverwacht gesponsord wordt en je je netwerkbijeenkomst gewoon kunt organiseren op een van de gaafste plekken van Nederland?

Het netwerkevent van Publieke Ondernemers vindt plaats op 10 december, bij Seats2Meet in Utrecht dus… 😉