Wat doet tamara

Op zoek naar een ondernemende en flexibele mindset
Met mijn diensten richt ik me voornamelijk op het creëren van een ondernemende en flexibele overheid. Overheidsprofessionals en hun organisaties prikkelen, inspireren, leren en experimenteren, dát is de uitdaging die ik samen met organisaties aanga. Ik bewerkstellig dat door overheidsprofessionals verschillende vaardigheden, (digitale) tools en een andere manier van denken aan te reiken om hen zo te laten ervaren hoe leuk en nuttig het kan zijn om op een andere en slimmere manier te werken. Door te luisteren, te motiveren en te ondersteunen haal ik het beste in mensen naar boven.

Op zoek naar slimmere manieren van (samen)werken
In alles wat ik doe staat vernieuwing centraal en dat is iets wat je als organisatie of medewerker enkel kunt bereiken wanneer je open staat voor andere werkwijzen en je bewust bent van het feit dat het ook anders kan.

Vanuit mijn enthousiasme inspireer en begeleid ik organisaties en medewerkers in het komen tot nieuwe inzichten voor uiteindelijk meer tijd en creativiteit wat weer leidt tot een beter resultaat. Zo help ik overheidsprofessionals in te spelen op de snel veranderende samenleving en ga ik samen met organisaties en hun medewerkers op zoek naar slimmere manieren van (samen)werken.

Op maat gemaakt productaanbod
Tijdens mijn werkzaamheden sta ik het liefst zo dicht mogelijk bij de organisatie en haar medewerkers, zodat ik op de hoogte kan blijven van alles wat er speelt en bij kan sturen waar het nodig is. Dat is de reden dat ik graag op locatie werkzaam ben. Ik bied daarbij een breed productaanbod dat op maat gemaakt wordt voor elke organisatie. Van concrete producten, zoals een eenmalige workshop, tot aan complete innovatietrajecten; als een ware nomade reis ik door het land om iedere organisatie van dienst te kunnen zijn.

w

Workshops

Middels een workshop deelt Tamara haar expertise over een onderwerp om je zo alle ins en outs bij te brengen rondom een kennisgebied.

t

Trainingen

Tijdens een training, die interactief van aard is, zoomt Tamara dieper in op een interessant kennisgebied binnen een gekozen thema.

c

Creatieve sessies

In een creatieve sessie gaat Tamara samen met de organisatie aan de slag om te komen tot nieuwe inzichten rondom een bepaald thema.

i

Innovatietrajecten

Tamara verzorgt ook complete innovatietrajecten die bestaan uit meerdere trainingen en op maat gemaakt worden voor elke organisatie.